|
Metz, Reinhold: Restaurace a host : Základní odborné vědomosti : restaurace - hotel - kuchyně
|
Europa - Sobotáles, Praha 2012
Rozsah: 606, [1] s.
Formát: 25,1x17,5
Popis: Vázaná (lamino), bez přebalu, velmi dobrý stav. (98%)
Cena: 350 Kč
Nakladatelské údaje:
|
Anotace:
Český překlad 8. německého vydání publikace "Restaurant und Gast" shrnuje základní teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace spolu s péčí o výrobu, nabídku a prodej pokrmů i nápojů, přípravu banketů a zvláštních akcí. Těsný vztah mezi teorií a praktickými poznatky usnadňuje pochopení odborných souvislostí i plánování jednotlivých pracovních postupů.
Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby plně vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka by se měla stát vyhledávanou pomůckou při školní výuce i vhodným studijním pramenem pro pracovníky z praxe a všechny další zájemce.
[anotace z vydání 2008]
|
|
|
|
|
|
|