Vyhledávání       Obchodní podmínky       Nápověda
 
Antikvariát
ISIS
 
Metz, Reinhold:
Restaurace a host

: Základní odborné vědomosti : restaurace - hotel - kuchyně

Metz: Restaurace a host, 2012 Europa - Sobotáles, Praha 2012

Rozsah: 606, [1] s.    Formát: 25,1x17,5
Popis: Vázaná (lamino), bez přebalu, velmi dobrý stav. (98%)

Cena: 350 Kč

Nakladatelské údaje:



Anotace:
Český překlad 8. německého vydání publikace "Restaurant und Gast" shrnuje základní teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace spolu s péčí o výrobu, nabídku a prodej pokrmů i nápojů, přípravu banketů a zvláštních akcí. Těsný vztah mezi teorií a praktickými poznatky usnadňuje pochopení odborných souvislostí i plánování jednotlivých pracovních postupů. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby plně vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka by se měla stát vyhledávanou pomůckou při školní výuce i vhodným studijním pramenem pro pracovníky z praxe a všechny další zájemce. [anotace z vydání 2008]


 
  košík