|
Prodáno - Bláha, Ludvík: Cukrář : Technologie pro 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol
|
SNTL, Praha 1977
Edice: Řada potravinářské literatury
Rozsah: 243, [2] s.
Formát: 21,0x15,1
Popis: Vázaná (lamino), bez přebalu, velmi dobrý stav. (98%)
Cena: 120 Kč
Nakladatelské údaje:
|
Anotace:
Kniha pojednává o hmotách šlehaných a třených, o kynutých a jádrových výrobcích, pařížském pečivu, dále o smetanových výrobcích a náplních, ozdobách a popisuje zařízení cukrářských provozoven. U jednotlivých hmot a výrobků uvádí jejich charakteristiku, technologické postupy a zmiňuje se i o vadách výrobků, jejich příčinách a odstraňování.
Je určena žákům 2. ročníků odborných učilišť a učňovských škol a bude i dobrou pomůckou pro praxi.
[anotace v knize 1977]
|
|
|
|
Prodáno
|
|
|